Topkwaliteit onder één dak

Deel deze case
Info
Middelen

Inhoud

Bruynzeel levert verschillende producten, zoals badmeubelen, deuren en parket, aan afnemers in het binnen- en buitenland. Deze groep afnemers is zeer divers; van DHZ-retailers, professionele afnemers, distributeurs/ importeurs tot OEM-klanten en consumenten. Bruynzeel zet sterk in op productontwikkeling en innovatie, het bouwen van concepten en het creëren van waarde voor haar afnemers. Deze ingrediënten vormden dan ook de basis voor hun nieuwe websites.

Waarom

Bruynzeel kent verschillende productgroepen, verkrijgbaar via verschillende afzetkanalen. Om de totale breedte van het assortiment goed over te brengen zocht Bruynzeel naar een overkoepelende website. Die moet ervoor zorgen dat de verschillende doelgroepen worden geïnformeerd, geïnspireerd en eventueel converteren. 

Hoe

We werkten de verschillende bezoekersstromen uit in flowcharts. Zo creëerden we bijvoorbeeld diverse instapmogelijkheden zodat iemand die specifiek op zoek is naar badkamermeubelen direct de passende informatie vindt. We kozen voor een clean design; zo gaat alle aandacht naar de topkwaliteitsproducten van Bruynzeel.  

Wat

Muntz en ReveNew werkten All Active samen aan design en techniek voor de nieuwe Concrete5 website. Met bijzondere functionaliteiten als een productconfigurator en een productvergelijker biedt de website alles wat de doelgroepen zoeken. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we er ook voor dat Bruynzeel goede posities behaald.

Zij kiezen All Active