Je bent van harte uitgenodigd!

Deel deze case
Info
Middelen

Inhoud

Delta Lloyd is één van de bekendste en grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Je kunt je voorstellen dat een dergelijk concern op jaarbasis een groot aantal evenementen houdt en vaak contact heeft met belangrijke relaties. Als je hier niet doordacht mee omgaat, heb je al snel een dagtaak aan de administratieve werkzaamheden die het managen van al deze data met zich meebrengt. Dàt moet slimmer kunnen dachten wij! 

Waarom

10 jaar geleden concludeerde Delta Lloyd dat het managen van alle data rondom evenementen en relaties te ongestructureerd verliep. Het kostte te veel tijd, uitnodigingen voor evenementen kwamen niet altijd aan bij voor wie ze bestemd waren en het contact met belangrijke relaties verliep alles behalve vlekkeloos. 

Hoe

De oplossing lag in het gezamenlijk creëren van een systematiek waarbij alle data gecentraliseerd wordt beheerd en verwerkt. Geen administratieve rompslomp, makkelijk te beheren en vooral fail proof. Bij het versturen van uitnodigingen voor een prestigieus evenement als de Olympische Spelen is er namelijk geen ruimte voor fouten. 

Wat

Wij maakten voor Delta Lloyd de custom made applicatie EventWeb. Een succesvolle webbased applicatie die al ruim 10 jaar in gebruik is, wordt doorontwikkeld en de basis vormt voor al het relatiebeheer van Delta Lloyd. Evenementen aanmaken, uitnodigen versturen en deelname monitoren; het loopt allemaal op rolletjes.

Zij kiezen All Active