Het verbindende element

Deel deze case
Info
Middelen

Inhoud

De VMRG is een zelfstandige brancheorganisatie met meer dan 200 aangesloten bedrijven. VMRG vertegenwoordigd de producenten van gevelelementen, die onder andere ramen, deuren, puien, serres en vliesgevels maken. De VMRG is in het belang van haar bedrijven actief op het gebied van onder andere techniek, marktverkenning, milieu, wet- en regelgeving, promotie en communicatie. Wij werken al jaren met veel plezier samen met VMRG, onder andere om de verschillende bedrijven die aangesloten zijn te verbinden.

Waarom

De gevelbranche is een dynamische markt waarin veel ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Ook is het sterk internationaal gericht en wordt er veel aan kennisuitwisseling gedaan. Alleen was er nog geen plek beschikbaar waar al deze interesses konden worden gedeeld. 

Hoe

We werkten het vraagstuk samen met VMRG uit in uitgebreide flowcharts. Wat zijn de doelgroepen? Wat zijn hun doelen? Hoe komen ze binnen? Wat voor handelingen moeten ze ondernemen? Tijdens deze strategische fase werden steeds duidelijker de contouren van een community zichtbaar. 

Wat

Muntz en ReveNew werkten All Active samen aan design en techniek voor de internationale community FACE. Volledig gebouwd in Concrete5 en met uitgebreide functionaliteiten voor alle leden van de community. Ook koppelden we ons e-mailmarketing systeem Rnews aan de community. 

Zij kiezen All Active