Waar is 't feestje? Hier is 't feestje!

Deel deze case
Info
Middelen

Inhoud

Remia is het bekendste sauzenmerk van Nederland. Als echt Hollands bedrijf maken ze al 85 jaar de lekkerste sauzen, dressings en andere smaakmakers. Muntz is al meer dan tien jaar het bureau voor Remia voor activaties in het belangrijke foodservice kanaal. Na al die tijd weten we inmiddels één ding zeker: met Remia is het altijd een feest!

Een belangrijke voorwaarde voor succes in het foodservice kanaal is loyaliteit. Muntz werd gevraagd een activatie te bedenken die enerzijds als bedankje dient voor ondernemers die kiezen voor Remia Fritessaus, maar ook sterk genoeg is om andere cafetariahouders over te laten stappen van de concurrent naar Remia.

Waarom

Fritessaus van Remia wordt al jarenlang als beste getest. Als cafetariahouder wil je natuurlijk niet alleen de beste producten, maar wil je ook graag ondersteund worden door je leverancier in je marktbewerking. Remia begrijpt dit als geen ander met onder andere professionele Point of Sale reclame. Maar om nog meer binding en loyaliteit te verkrijgen onder de cafetariahouders werd er gezocht naar een activatie die ècht voor een feestje zou zorgen. 

Hoe

Als de pay-off van je merk 'Altijd een feest' is, zul je dat ook op alle gebieden waar moeten maken. Daarom werd samen met Remia een activatie bedacht die zorgt voor een feestje pal voor de deur van de cafetaria. Een authentieke friteswagen, compleet met promotieteam en prijzenrad, deelt een uur lang gratis patatjes met Remia Fritessaus uit aan iedereen die langskomt. De ondernemer profiteert van een lokaal reclamepakket op maat dat voor traffic naar zijn zaak zorgt. 

Wat

Honderden cafetariahouders hebben inmiddels ongekend veel plezier beleefd aan hun dag met de Altijd Een Feest Tour. Een groot aantal cafetariahouders is mede door deze activatie overgestapt naar Remia. Muntz creëerde het creatieve concept, POS materiaal, een actiesite èn slimme Facebook applicatie waar je de tour kunt volgen met foto's, locaties en data. Ook maakte Muntz een feestelijke promotievideo, radiocommercials op RadioNL en advertenties.

Zij kiezen All Active