Software ontwikkeling: cases van  ReveNew

Revenew heeft gedurende 15 jaar veel verschillende maatwerk software oplossingen gebouwd. We zijn actief in meerdere branches waarbij voor ons de doelstellingen van de klant centraal staan. We gebruiken hiervoor de effectieve All Active werkwijze die al onze disciplines, technieken, inzichten en talenten activeert en benut. Dat betekent dat je altijd met onze beste mensen aan tafel zit. Welke mensen met welke specialismen, dat hangt af van jouw vraagstelling.

ReveNew heeft onder andere voor de volgende klanten applicaties ontwikkeld:

Voor Zehnder heeft ReveNew verschillende applicaties ontwikkeld waarmee wereldwijd een eenduidige werkwijze ontstond bij het calculeren en configureren van producten en diensten. Bekijk Zehnder case >>

   

Voor SVLand en SVPay, beide actief op het gebied van sociale verzekeringen, heeft ReveNew applicaties ontwikkeld waarmee werkprocessen efficiënter kunnen worden ingericht. 

     

ReveNew ontwikkelde veel applicaties voor de klanten van Muntz Creative Connected Communication. In de portfolio van Muntz zijn een aantal van deze projecten te bekijken. 

 

Direct contact opnemen

Onze werkwijze is All Active!
  • We trappen af met een brainstormsessie en verkennen het speelveld. We onderzoeken de kansen en bepalen de strategie om ons gezamenlijke doel te bereiken. Welke marktbenadering en implementatiestrategie is wenselijk?

  • Het aanvalsplan komt tot stand! Welke gebruikers zijn er en hoe werken die? Welke processen willen we optimaliseren? Welke informatie is er nodig en wat is de gewenste informatiearchitectuur?  

  • De software moet er ècht toe doen. Usability sluit perfec aan bij de werkzaamheden en behoeften van de gebruikers.  Integraties zijn naadloos met in gebruik zijnde applicaties. Alles doordacht door onze professionals in hun vakgebied.

     

     

  • Alle mogelijke data uit het speelveld tot je nemen. Analyseren, All Active over discussiëren en steekhoudende conclusies trekken. Leren doen we iedere dag.

  • Want de opponenten zitten niet stil en de technologie biedt altijd weer nieuwe mogelijkheden. Door vanuit ervaringen en harde cijfers door te ontwikkelen, worden we allemaal alleen maar beter

Bel mij terug,

Laat je gegevens achter en ik nodig je uit voor een All Active kennismaking.

Technical Consultant / Software architect
"All Active betekent echt resultaat"
Weten waarom? Bel of mail me!
Bel mij terug

Contact?

Wij bellen je terug!